tisdag 24 april 2012

Stockholms Internationella Seriefestival

Under kommande helg (26-29 april) äger Stockholms Internationella Seriefestival rum på Kulturhuset i Stockholm. Jag och min gode vän och kollega Robert Pettersson kommer att vara på plats med ett alldeles eget Rob & Bob-bord, som kommer att innehålla en massa fantastiska trycksaker. Detta är vad jag kommer att ha med mig.

Åtta månaders höst
22 sidor sv/v, omslag i färg
Pris: 30 kronor

I en kall och dyster storstad bor en ung man med många grubblerier. Tillsammans med sina vänner spenderar han tiden med att hänga nere på hörnet, dricka 40's och bevittna hur dagarna jagar varandra i takt med att samhället omkring dem sakta faller samman.

Detta är den första delen av det serieprojekt jag arbetat med under året.

Rob & Bob #2
92 sidor (varav 8 sidor i färg), omslag i färg
Pris: 50 kronor

De är tillbaka. De rundkindade buspojkarna Rob & Bob spinner vidare i detta andra nummer av fanzinet med samma namn. På menyn står bland annat en guide på hur man enklast blir skitfull, allmänna upptåg under parollen ”Månadens bus”, smakprov på de projektserier som de båda herrarna ägnat sig åt under året, fortsättningen på ”Underjord” och introduktionen till en ny bilpyjamasklädd figur vid namn Effo.


Förutom dessa kommer även äldre verk att finnas till salu, såsom "Rob & Bob #1" och TV-spelsfansinet "En magisk värld". Vi kommer att finnas på mässan samtliga dagar, från öppning till stängning. Kvälls- och nattetid kommer vi att "göra stan" genom att gå på diverse releasefester och allehanda serierelaterade evenemang. Så, besök oss på mässan, handla våra fansin, snacka med oss, bli bjudna på godis och framför allt - missa inte årets bästa seriehelg!


Inga kommentarer: