söndag 11 mars 2012

Life Stress


SPX/SIS-helgen kommer allt närmare och i vanlig ordning är jag väldigt stressad och har tusen saker att stå i. Mitt schema är fullspäckat fram till slutet av april. Jag tänkte lista några av de grejer som måste göras inom den närmaste framtiden.

Deadline för inlämning till Serieskolans årsbok är den 19 mars. Under dagen har jag scannat in och monterat mina elva sidor samt skrivit en presentationstext. Imorgon ska jag teckna presentationsbilden och lämna in allt material till årsboksgruppen. Utöver detta ska jag packa inför en resa till Karlstad under veckan och lämna in en uppsägningsansökan av min lägenhet, då jag flyttar ut till sommaren.


När jag återkommer till Malmö i början av nästa vecka ska jag sätta ihop mitt nya seriefanzine "Åtta månaders höst". Det är den första delen av det serieprojekt jag arbetat på under året. Jag är väldigt nöjd över resultatet, och det ska bli grymt kul att sätta ihop fanzinet. Dock innebär det mycket jobb - omslag, ledartext, tryckning och dylikt ska göras.

Utöver detta ska min webbplats få en rejäl uppdatering och "Rob & Bob #2" ska tecknas klart och tryckas. Dessutom ska jag delta i åtminstone en, kanske två utställningar under våren. Lita på att jag kommer slappa som en konung när allt detta arbete är över och samtliga projekt är i hamn.

Inga kommentarer: