fredag 9 december 2011

B&B-recensioner

Bild & Bubbla är Seriefrämjandets tidskrift om tecknade serier. Ett omtyckt inslag i tidskriften är spalten där fanzines och amatörserier recenseras och bedöms (tidigare under parollen "Avigserier"). Jag är inte särskilt förtjust i recensioner. Jag är överdrivet bra på att ta åt mig av dålig kritik, och är övertygad om att en väl tilltagen sågning av något jag gjort skulle skaka om hela min kreativa värld i grunden. Ändå har jag på något vis skickat in två alster till Bild & Bubblas fanzineredaktion, som nu har recenserats. Och de är, tack och lov, inte så tokiga.

Recension av "Zero Days" #1:
Jag håller med om det mesta. Recensionens slutkläm fick mig att garva högt. Däremot har jag svårt att bestämma mig om nästa serie ska avslutas med "bitch" eller "hooker".

Recension av "Rob & Bob" #1:
Håller väl med om det mesta här också. Överlag en trevlig recension. Och för "the record" kan jag avslöja att det inte hänt särskilt mycket med mitt anlete sedan mellanstadiet. Blir alltid "leggad" på snus och folköl.

Missförstå mig rätt, recensioner är skoj och det är alltid trevligt med synpunkter på ens alster. Recensioner är en enskilda människors personliga åsikter, och en kritisk åsikt är alltid bättre än ingen åsikt alls. Tack till B&B för utrymmet, och tack till recensenterna för att de tagit sig tid och för de goda orden! 

Inga kommentarer: