onsdag 9 mars 2011

Utställning på ADDO

Min del av utställningen.

Under helgen som var hade vi Serieskolan-elever vår första riktiga utställning, vid ADDO:s lokaler på Industrigatan i Malmö. ADDO är en ideell ateljéförening som varje år har en utställning med öppna ateljéer, och i år fick även vi på Serieskolan äran att delta.

Klottrandes på storväggen.

Vi fick tillgång till en riktigt trevlig lokal som vi under förra veckan utsmyckade med allehanda teckningar och seriesidor. Jag ställde ut de fyra första sidorna ur min kommande tv-spelsserie. Det kom väldigt många besökare, trots halvdan mediespridning och reklam för det hela. De flesta verkade nöjda och bjöd på goda recensioner.

Flippiga kids.

Utställningen höll på mellan lördagen och söndagen och vi var ett gäng som hängde där från början till slut. Medan utställningen pågick hann man även med lite uppgiftsarbete, allmänt häng med schyst musik samt att fullkomligt kladda ner ett stort ark som vi monterat på en av lokalens väggar. Det blev något av ett makabert mästerverk, som alltid när vi får fria tyglar.

Slutresultatet.

Foton av Robert Pettersson och Anna Åhlen. Fler bilder finns på klassbloggen. Tack till ADDO för utrymmet och möjligheten till medverkan.

Inga kommentarer: