söndag 27 mars 2011

Platt Jord Crew


Ett gäng zombies från skissboken.

Som vanligt är det mycket som pågår. Har under veckan arbetat på min tv-spelserie som vanligt, är nu klar med sex sidor av sjutton. Nästa stora deadline är den 4 april, om en vecka. Då ska alla sidor till skolans årsbok vara inne, samt ska ansökan till år 2 lämnas in. Jag har börjat skriva lite smått på projektbeskrivningen, men det är ganska svårt att sätta ord på Den Stora Bokidén på ett sätt som ger det hela rättvisa. Skriver förmodligen klart allt ikväll.

Och nu är det bara ett par veckor kvar till SPX i Stockholm. Jag har lovat mig själv att vara klar med min tv-spelsserie tills dess, samt ha den upptryckt och klar som ett specialfanzine. Jag kom rätt snabbt fram till att jag inte skulle hinna klart med en fullfjädrad uppföljare till "Zero Days"-fanzinet till SPX, som jag tidigare utlovat, men ett tv-spelsfanzine ska det bli om det så blir det sista jag gör. Många nätter och helger lär få offras, men det kommer det förhoppningsvis vara värt. Tre sidor i veckan måste jag skita ur mig för att det hela ska bli klart i tid.

I fredags var min kompis Johan här i Malmö och hälsade på, och igår drog jag och Robert till Linus i Lund och spelade in musik. Vi har ett skojfriskt rap-projekt på gång som vi kallar "Flat Earth Zociety". Flat Earth Society är namnet på en underlig organisation som hävdar att jorden är platt. Vi tyckte namnet lät roligt så vi tänkte sno det, men insåg en "goggling" senare att nån belgisk orkester hunnit före oss, så vi slängde in ett Z i namnet. Därav blir förkortningen "FEZ", vilket givetvis gör oss mycket coolare. Schyssta rap-alias har vi också skaffat, Robert går under namnet Gunde Stan (efter en felsägning under en folkölsberusad freestyle) och jag kallar mig Bars Leijonborg. Det ni!

3 kommentarer:

Robert Pettersson sa...

Ack, vilken vacker beskrivning av helgens eskapader du lyckats få till. Du gör mig stolt i ditt formulerande. Keep it up! :)

Gå på Lampan sa...

Fan du ska ju heta Roland Svensson! ;)

Robin Larsson sa...

Robert: Kul att höra. Och detsamma!

GPL: Det heter jag bara i vissa specifika sammanhang, dvs när folk använder sin fantasi istället för logik eller helt enkelt kollar upp vad jag faktiskt heter.