söndag 23 januari 2011

Sleeps all night and works all day


Från skissboken, halvslappt färglagd på några minuter.

Jag och några klasskamrater hade en liten theme-drawing där vi skulle rita en varsin lumberjack-stereotyp. Ovan är mitt resultat, en småilsken och rätt målmedveten skogshuggare. Frågan är om han ens behöver nån yxa, hans ögon verkar kunna förinta träden med bara blicken.

Var nyligen med i en frågepanel om strippserier på stockholmsfolket.se. Det var roligt, speciellt med tanke på att de två andra medverkande är serietecknare vars grejer jag finner väldigt inspirerande. För mig - som varken är professionell serietecknare eller särskilt känd i seriesvängen ännu - så var det väldigt trevligt att få delta i detta. Man får liksom chansen att låta som att man vet någonting, haha! Läs här.

Annars jobbar jag på. Sliter med manuset till en lång serie om tv-spel. Tanken är att jag ska skildra hela mitt liv i tv-spelsminnen. Serien ska möjligtvis tecknas i A3 också, det har jag aldrig gjort förr. Och vet ni hur stort och skrämmande ett A3-ark är?

1 kommentar:

Robert Pettersson sa...

Grattis till intervjun! Du får hålla koll på besöksstatistiken och se om det pluppar upp några fler än vanligt ;)

Härligt med den mjukskodda och färglagda gubben också. Den där pennan är verkligen the shit för skjortmönster. Älskar Pythonreferensen och hans kompromisslöst hårda armhår!