måndag 6 december 2010

Första advent

Nu är det snart jul. Bloggare över hela Internet har börjat med julkalendrar i olika former för att räkna ner dagarna fram till dopparedagen. Och jag ska väl inte vara sämre, så här kommer mitt första adventsinlägg av fyra. Och nej, det är ju inte den första advent idag, utan den andra (eller, för trettiofem minuter sen) men det är först nu som julkänslorna långsamt börjat märkas av. Så jag kör mitt första adventsinlägg nu istället.

Som jag nämnde i tidigare blogginlägg så har jag och Robert gjort en samarbetsserie, vars manus baserades på en kort visit i huvudstaden. Slutresultatet blev mycket bra och vi kommer garanterat genomföra fler samarbeten i framtiden. Vi gjorde en Max Andersson/Lars Sjunnesson och delade lika på arbetet, i den höga grad att det såhär i efterhand kan vara svårt att urskilja vem som gjort vad. Väldigt intressant sätt att jobba på.

Detta första adventsinlägg tillägnas just denna serie. Den heter "Underjord" och ligger på hela nio sidor. Klicka här för att öppna galleriet. Serien är full av internskämt och annat som möjligtvis kan vara lite svårt att uppfatta för den som inte var närvarande under resan, men förhoppningsvis kan man finna den underhållande ändå. Håll till godo!

Inga kommentarer: