tisdag 21 september 2010

Bokmässan i Göteborg hela veckan!

Imorgon drar vi till Bokmässan i Göteborg! Misstänker att det kommer bli fett som fan. Bland annat har vi på SerieSkolan tryckt upp ett fanzine på temat släkthistorier, som är skitbra. På mässan kommer vi att ha en scen på plats där diverse aktiviteter kommer att äga rum, såsom seriebattle mot Gävles serieskola och det splitternya fenomenet seriekareoke. Vi kommer dessutom glida runt på mässan och köpa serieböcker, andra typer av böcker och annat kul. Jag kommer att ta med en filmkamera och förhoppningsvis fånga lite schysst material till vår kommande Ytube-kanal.

Fest ska det också bli. Planerna är att försöka komma in på Galagos 100-nummersjubileum och releasefesten för Världens Ende-antologin som släpps iochmed bokmässan. Känns som att det kommer bli rätt overkligt. Misstänker att de flesta av ens husgudar från Galago kommer att närvara. I övrigt ska det bli nice att återse Göteborg. Det var ungefär fem år sen sist, då jag för första gången besökte staden för att delta i Gothia Cup.

2 kommentarer:

Rasmus sa...

Hittade hit iaf! Sjukt nice att träffas lite på bokmässan, väldigt oväntat! Önskar att jag hade kommit på tanken att ta upp kameran och filma dig lite, eller iaf ta ett kort. Nåväl, nästa år kanske!

Robin Larsson sa...

Absolut, det var det! Kul att ses i verkligheten, efter rätt så mycket snack över nätet! Bilden kan vi säkert arrangera nästa år, haha!