tisdag 10 augusti 2010

Zero Days-teckningar

Är nu inflyttad i Malmö och förbereder mig inför starten av SerieSkolan nästa vecka. Har varit förbi skolans lokaler och är grymt taggad inför det hela. Har just styrt upp bredband till lägenheten och hittade lite "Zero Days"-relaterade teckningar som jag nu tänkte slänga upp på bloggen.


Ett porträtt av den namnlösa huvudkaraktären i "Zero Days". Baserad på ett porträttfoto av den tidigare nämnda raplegenden Ol' Dirty Bastard.


En pastisch på ett av de bästa albumen som någonsin gjorts, Eminems "The Marshall Mathers LP". Jag fick skivan av mina föräldrar när jag fyllde 10 år. Det var denna skiva som gjorde mig hookad på hiphop.


En miniposter jag gjorde för serien, som jag tänkte klistra upp i reklamsyfte. Just nu ligger webbserien nere, men jag planerar att ta upp den inom en snar framtid. När serien var som mest aktiv låg den på placeringen 349 av cirka 14000 webbserier på The Webcomic List, vilket jag tycker är en helt okej statistik.

Bor som sagt i Malmö nu, på Rosengård av alla ställen, och stormtrivs. Har tecknat sju sidor på fem dagar av den kommande serien "Det var ett hål här...", vilket är något av ett personligt rekord. Serien är mer eller mindre klar, och jag är väldigt nöjd med resultatet. Förhoppningsvis får jag klart mitt fanzine innan årets slut.

Inga kommentarer: