lördag 14 augusti 2010

Den långa, krokiga vägen till högavlönad serietecknare del 1På måndag rullar det igång, den första terminen på SerieSkolan i Malmö. Givetvis är det nervöst såhär dagarna innan starten, men jag är jävligt taggad på att börja. När mamma var på besök nu i veckan så åkte vi till Mazettihuset där skolan äger rum, och det såg riktigt bra ut. Det låg en krog med after work-öl alldeles utanför, 35 kronor pilsnern, och det är ju alltid bra, haha!

Hittills har allt gått som på räls i Malmö. Inflyttningen gick bra och jag trivs väldigt bra här. Allt som har med städning, matlagning och tvättning har också gått bra, det har till och med varit roligt! Så förhoppningsvis ska allt gå bra med skolan också. Det ska bli kul att äntligen få träffa andra människor som gillar serier. Hittills har jag bara haft ett fåtal vänner som gör det, och ingen alls som tecknar serier. Det ska väl bli det roligaste, tillsammans med att få teckna serier hela dagarna. Sen vore det ju också trevligt ifall sjävla utbildningen var bra, men det tvivlar jag inte på. Enligt utsago ska ju stället ha rykte om sig att vara den ledande serieutbildningen i Skandinavien.

På måndag inleds alltså den långa och krokiga vägen mot att bli en högavlönad serietecknare. Vi får se hur det går. Äsch, vem bryr sig om löning? Det blir nog jävligt roligt vilket som.

Inga kommentarer: