onsdag 30 juni 2010

T.V. O.D.

Fick sommarlov för ett par veckor sedan, och hade mycket att vila upp. Cirka ett års tid av datorsittande har gjort att både armar och rygg har tagit stryk. Musarm är min, i rollen som serietecknare, största mardröm och jag fick skaplig ångest när jag under den senaste tiden känt obehagliga smärtor i högerarmen.

Har därför under ett par veckor vilat upp mig så gott jag kan, utan vidare resultat. Smärtorna kommer snabbt tillbaka. Har för det mesta legat i min soffa och fullkomligt knarkat tv-serier. "Sons of Anarchy", "Buffy The Vampire Slayer" och "O.C." är några av de serier jag plöjt under den senaste tiden. Hela grejen gav mig många idéer till ett framtida seriefanzine med temat TV-serier. Det är en sjukt tacksam verklighetsflykt att sätta sig in i en tv-serie och lära känna dess karaktärer och följa med på alla intriger. Ibland är det så mycket lättare än att ha ett eget liv. Vissa dagar känns det som att jag bara vill låsa in mig i ett rum med en teve, en livstidsförbrukning av tv-serier och min egen vikt i snus och bara leva så 'til the end of time.

Arbetet med seriena har blivit lite lidande av detta. Men idag trotsade jag smärtorna och satte mig vid ritbordet. Det var riktigt kul! Ska låta Eminems nya "Recovery"-platta gå i bakgrunden, den är faktiskt fruktansvärt bra!

2 kommentarer:

robin_hintze sa...

Har till och med hört att man faktiskt kan träna hjärnan av att kolla på serier. Just pga. att man måste hålla reda på alla karaktärer, hur dom är, alla intriger som kan uppstå, att förutspå vad som kommer hända and so on... Så det är något mer än bara ett tidsfördriv :)

Robin Larsson sa...

Intressant! Så kan det absolut vara.